opi-myprivatejet-1

Wohoo, Holofredagen är tillbaka hos Kerstin efter sommaruppehållet! In och kolla på fler holos, det får ni ju inte missa!

Här vill jag visa ännu ett lack från OPI, två denna vecka hur ska det sluta! OPI – My Private Jet är väl inte direkt en riktig holo, är ju en rätt scattered sådan men är väldigt snygg ändå. Gillar grundfärgen som går i brunt, nästan lite duochrom kanske tom. My Private Jet kom i OPI Brights Collection för några år sedan, jag som inte gärna köper OPI fick detta i present av Celestine om jag inte minns helt fel. Förresten, det ska finnas olika varianter av detta med mer eller mindre holoeffekt. Vilket jag har vet jag inte och kan inte säga att jag bryr mig heller.

Här är det två lager, lättlackat och enkelt att få snyggt. Jag tror att jag använde Aqua Base under av någon anledning, tror inte det behövdes varken på formulan eller för att få den att bli mer holoig.

Verkligen ett vackert lack som tyvärr inte höll så länge. Men ändå, snyggt! Eller vad säger du?

opi-myprivatejet-2opi-myprivatejet-3opi-myprivatejet-4opi-myprivatejet-5opi-myprivatejet-6

Comments are closed.