nailgirls-snowwhite-1

Jag skrev ju i tisdags när jag visade Honey Do att jag använt det vita lacket från Londonboxen. Här är det, lacket alltså!

På flaskan står det inget namn alls, inte ens ett nummer! Men via deras hemsida på nailgirls.co.uk hoppades jag hitta mer info, bland annat har vi tydligen fått något typ av samplestorlek? Den är på 10 ml medan deras flaskor är större, på 15 ml. Det finns också en ännu mindre storlek som ser ut att vara runt 5 ml. Det här vita kan vara Snow White ur deras French Collection.

Nåja, två lager, ganska tjock formula men annars helt ok. Ganska lätt att få snygga kanter och som ni ser torkar det väldigt blankt. NailGirls är 5 Free tror jag. Jag gillar vita lack, men tycker nog ändå att de kunde skickat ett roligare lack i lådan.

Vad tycker du om detta?

nailgirls-snowwhite-4nailgirls-snowwhite-3nailgirls-snowwhite-2

  1. fint med vita lack men jag använder det aldrig. tycker det är så svårt att hitta ett som täcker bra och inte blir randigt… det där ser bra ut =)

Comments are closed.