24 april, 2024

OPI – Suzi Skis In The Pyrenees Suede

opi-suziskiesinthepyrenees-suede-1

Som ni trogna läsare kanske vet är jag ingen OPI-tjej. Jag har kanske max 10 st, nästan alla från 2009 därikring. Jag föredrar lack som är lite mer ovanliga, alla visar OPI så jag har blivit lite anti. Däremot håller jag med om att de har bra lack och skulle gärna bli indragen i hypen!

Suzi Skis In The Pyrenees, kom hösten 2009. Ett grått matt lack som kom i deras Suede-kollektion den hösten. Vi hade OPI med Nailmail den hösten och dessa kunde vi beställa från den leverantören. Jag har aldrig använt dem dock, eller åtminstone inte fotat resultatet och bloggat om det.

Detta är alltså matta lack, detta är grafitgrått och riktigt snyggt i mitt tycke. Två lager har jag använt och som de flesta matta lack torkade det snabbt. Jag har inte brytt mig om att lacka med topplack för att visa, det kan ni säkert hitta swatchar på om ni är nyfikna. Men jag gillar det här matta också, det är en ganska len finish på detta som tilltalar mig.

Ni kan hitta mer info om denna kollektion här hos Scrangie.

Gillar du dessa lack i Suedekollektionen? Gillar du detta?

opi-suziskiesinthepyrenees-suede-2opi-suziskiesinthepyrenees-suede-3opi-suziskiesinthepyrenees-suede-4opi-suziskiesinthepyrenees-suede-5

8 tankar på “OPI – Suzi Skis In The Pyrenees Suede

  1. Det är väldigt snyggt, men efter att OPI har börjat testa på djur igen (för att få kunna sälja lack i Kina som har krav på djurtest) så tänker jag mig för både en och två gånger innan köper eller byter till mig ett OPI nu…

Kommentarer är stängda.