mejkSköna söndag idag, eller hur? Mamma ringde och väckte mig vid halv 11 och vi bestämde att åka till Ikea och shoppa lite. Något vi kom på tillsammans med miljoner andra östgötar… Jaja, jag blir inte så stressad av mycket folk, men det var rätt trångt.

mejkNå, dagens är en trefärgad variant på en grund av Blackground – en Paint Pot från Mac. Jag tog en syntetpensel och målade Blackground i globlinjen och längst ut i ögonvrån. Jag önskar att Blackground vore lika lättjobbad som Dignity, men jag får väl önska vidare. I den inre ögonvrån har jag den mörkgröna skuggan i Too Faced duoskugga Fantasy Island. I den yttre och i globlinjen, alltså på Blackground, den guldbruna skuggan Full Frontal – även den från Too Faced. Under ögat den ljusgröna skuggan från Fantasy Island. Svart eyeliner och mascara to finish it off! :D

mejkmejkmejk

En rolig grej hände på Kicks på Ikano – tjejen som jobbade där kom fram och frågade om vi behövde hjälp. När vi sa att vi bara tittade berömde hon mig för mejken, bad mig blunda så hon kunde se tydligare och frågade om jag var MUA. Sedan ropade hon på sin kollega som också tyckte det var jättefint! Kul va? :D

Och ja, jag handlade som bara den på Ikea, på kredit. Men mest ramar till hallen. Hoppas jag orkar måla om hallen snart.

 1. Åh så snyggt! :D

  Jag var också på IKANO idag!
  Men bara en snabb sväng på Kicks där jag inte hittade ett jota.
  Vad kul med berömmet. Man känner sig peppad i sitt sminkande när folk säger bra saker! :)
  .-= » Kissens senaste inlägg: Lush… igen! =-.

 2. Ren jäkla tur att jag bor 18 mil från IKEA med tanke på min ofantliga köplust :) Fast det ska bli en Sundsvallsresa i början av Juli, för jag är i desperat behov av…tja, vadå egentligen ;)

 3. Kissen: Åhh, tänk om vi precis gick om varandra? :O
  Riggan: Tack!!
  Moonstruck: Aww, jobbigt. Jag bodde i Lnkp nåt år – där Ikea finns – men jag var inte där så mycket oftare än nu när jag bor 5 mil bort…. Men ja, det är lätt hänt att förköpa sig…

 4. Kissen: Jag var där vid 1 nångång tror jag. Du borde ju känt igen mig tycker man ;)
  Camilla: Jag tycker mest det är jobbigt med uppmärksamheten, haha!
  Adrasteiah: Åh tack!!

 5. Kerstin: Va kul! Tack!!

  Makeuponista: Haha, reagerar alltid när någon skriver ”make”, tänker alltid på den svenska betydelsen av make. Jag skriver alltid mejk för att inte förvirra mig själv. Men min ”make” tackade för berömmet iaf, haha! ;)

Comments are closed.