Ni får ursäkta, blev inte att jag la upp någon Dagens för torsdag och fredag. Jag är grymt trött på fredagskvällarna och vill bara slöa och sova i princip. Goda nyheter dock – from imorgon och fyra veckor framåt jobbar vi 9-16! HURRA! Jag får alltså sova EN HEL TIMME extra på morgonen!!! *ler stort*

Nåja, vi börjar väl med torsdagens mejk. Sober variant med svart eyeliner och mycket lätt blå ögonskugga från Viva La Diva, nr 662 som jag köpte förra helgen. Den har jag använt på jobbet men måste ha glömt att fota den… Nåja, det får bli i veckan igen då. Väldigt röd i ögonen så dags på morgonen. Kombo sömnbrist, linser och tvål i ögonen hehe…

Fredagens mejk var lite mer färggrann, den gick i lila med hjälp av Too Faced-skuggan Party Girl. En mörkare lila tillsammans med den ljuslila. Runt ögat den lila Lust från Urban Decay. Tycker inte den glider på såå bra, men visst är den ändå snygg.

Comments are closed.