cetuem-168-1

Idag regnar det. Rätt bra iofs, då känns det ok att sitta hemma och jobba! Idag har jag försökt svara ikapp på kommentarer, det är inte ok att vara så långt efter som tidigt i juni! FÖRLÅT! Kan bara skylla på semestermode där datorn knappt varit påslagen…

Men som tröst på såren ett fint ljuslila flakeslack från Cetuem, kan det vara något? Detta är 168 och om jag inte minns fel är det just flakes och inte skimmer. Fel kan jag ha dock, det är ju inte så ovanligt. Här är det tre eller tom fyra lager, väldigt skirt alltså men ett väldigt fint lack ändå. Lite duochroma egenskaper tycker jag, även om det är väldigt diskret.

Cetuem har många fina lack men de känns lite sådär att visa dem nu när de inte längre finns och du hittar dem på cetuem.com. Men jag har ju massor av dem så det får bli så!

Vad gillar du detta? Fint?

cetuem-168-2cetuem-168-3cetuem-168-5cetuem-168-4

Comments are closed.