20 april, 2024

Lite blandat godis!

Får bli ett längre inlägg med lite smått och gott, istället för flera. Vad tror ni om det? Först lite inköpsfynd från lördagen, mitt unnade knark… *ler snett*

Isadora Perfect Nail Polish – nr 109 Bourdouxred
Riktigt snyggt rött lack med snyggt guldskimmer, dock syns det inte som sjok eller strimmor som det gör i flaskan. Lite smal pensel för min smak, men jag drog på ett tjockt lager och målade en massa utanför med såklart. =) Har både under- och överlack, men det håller väldigt bra hittills iaf. 29 kr på Åhléns.

Viva La Diva – nr 662 turkos
Otroligt läcker guldturkos skugga från Viva La Diva! Tog lite på fingret i butiken och det blev så läckert! Mums! 50 kr på Åhléns. Hållbar och pigmentrik – det gillar jag. Dock är den faktiskt rätt lik Teal från Mac.

Min läppglansfyllda handväska
Inte konstigt min väska är så tungt när den är helt proppfylld med läppglans… Eller? Imorgon ska jag faktiskt gå till en kiropraktor, men det är inte för att jag har ont i ryggen pga min väska. Snarare är det så att jag fått problem med smärtor i låret. Ryggen med såklart, kanske kan det vara ischias?

HotMakeup på Åhléns/Kicks
Hittade nåt mycket intressant på Åhléns och senare Kicks, en palett som jag trodde kom från Nouba! Den såg ut sån i formen och färgerna, den var otroligt läcker! Bilden gör den absolut inte rättvisa, de var mycket fylligare och rikare och så otroooooooooligt habegärliga!! 349 kr på respektive ställe, spring direkt och titta!

Fredagens dagens – röd hallon
Orkar inte göra en egen Dagens heller, det var ändå inte mycket att visa upp. Mer än att jag matchade min hallonröda topp med ett hallonrött läppglans från Clarins. Fiiint =) Ögonskuggan är en beige variant från Everyday Minerals, tror den heter Pure eller nåt sånt?

… och så lite offtopic …

Solnedgång to die for och lilla grisen Wendy
Den här solnedgången fotade jag förra veckan, låg i soffan och softa som vanligt och fick syn på den utanför fönstret. Gapade på Anders som om det brutit ut ett krig för att få honom att hämta kameran! Jösses va bra det är att ha en karl, hahaha!

Wendy är bara söt som vanligt, sååå glad hon blir när jag kommer hem =)

Nu, CSI NY!

6 tankar på “Lite blandat godis!

  1. Haha, jag känner igen två av glossen. ;) Yasmine från FACE och Clarins Instant Light Natural Lip Perfector finns hemma hos mig med.
    Otroligt fin kisse, birma eller ragdoll? :)

  2. Bjooti: Åhh, måste spana in! Blir så köptorsk bara jag den där paletten!
    Jenny: Birma =) De övriga glossen är från Benefit, Forever, Lipstick Queen, Lancome… mm

  3. Åh lacket var ursnyggt! :) var åxå å klämmde på den paletten för någon vecka sedan, verkade riktigt lovande ;)

  4. 349 på åhlens? Men jag köpte tre st hot makeup paljetter på lindex för endast 299 kr för alla tre;) Love them

Kommentarer är stängda.