Idag skulle jag alltså ha tränat, men orkade inte. Som sagt, jag vet att jag kommer få mer energi när jag väl tränar regelbundet, men just nu är det tungt. Istället tog jag det lugnt, lagade mat åt Anders och mig och gjorde sedan iordning mig för att gå ner till Nailshop. Bilder på mammas behandling och vårt resultat kommer i ett senare inlägg.

Efter att mamma och jag var klara gick vi till Våffelmakeriet och åt laxvåffla med Chevrékräm – så gott! Mysigt att få rå om mamma på egen hand, att få henne att sitta ner och bli ompysslad ordentligt och sedan sitta på fiket och prata inredning och chef-kupper tillsammans. Mys mys och sådant jag saknar med pappa numera.

Dagens är enklaste möjliga, som sagt, orka dutta. Över hela ögonlocket Cypress Hill från Everyday Minerals, därefter ett Mac-pigment som heter Lemon tror jag i globlinjen upp mot ögonbrynet, för att få lite lyster liksom. Svart gelliner under ögat och lite i överkanten. En dag ska jag förresten göra en foundationswatch, alltså sminka hela ansiktet med en foundation och ta bilder, och sedan jämföra och ha som referens liksom. Är inte nöjd alls med min hud just nu, måste bli bättre på att ta B5!

  1. Men om du inte är nöjd med din hy just nu, fuskar du med fotona då? :)
    Du ser ju ursnygg ut på alla foton, med smink och frisyr! Och fina naglar också, det nya nagellacket var jättesnyggt!

Comments are closed.