25 april, 2024

Dålig andedräkt?

Snygg färg har min Jordan Fresh iaf!
Snygg färg har min Jordan Fresh iaf!

Jag har ibland problem med dålig andedräkt, speciellt på morgonen. Just nu sitter jag och plågas av eftersmaken av blomkål, undrar varför jag åt det idag med när jag äcklades så igår kväll? Jag har apropå andedräkt fått en Jordan Fresh i brevlådan! En tandborste som är berikad med zink och mint för att motverka just dessa problem! Sjukt coolt, men vete sjutton om det faktiskt fungerar!

Jag har lite svårt för tungskrapor eftersom det kittlar så obehagligt, dessutom är tandborsten alldeles för mjuk för min smak. Första gången jag använde den smakade den också rätt – ehm, mysko. Ja, det var väl minten då antar jag. Nu har jag ju bara använt den några dagar, men imorse skämtade Anders tom med mig ala SB12-reklamen. Ni vet den där mannen ska pussa sin fru hejdå och tvingas pussa henne på pannan istället.

Så hmm, undrar verkligen om den fungerar! Jag får återkomma i frågan. Under tiden är det jag som köper nåt godis på stationen för att få bort smaken! För ja, jobbar till 9 ikväll, sedan är jag hemma kl 22. Imorgon måste jag till Lnkp igen kl 7.42 på morgonen!! Gah!

9 tankar på “Dålig andedräkt?

  1. Evelina: Inte alls? Eller menar du att du inte borstar tänderna mer än morgon och kväll tack vare tuggummin?

  2. Klart man ska borsta tänderna! Ordentligt två gånger om dagen känns helt självklart!

Kommentarer är stängda.