Hilfe Bitte!

14e februari ska jag till Berlin för att träffa Daniel igen, äntligen! Tänkte göra ett lite mer planerat stopp på KaDeWe denna gång. Så, jag behöver DIN hjälp för att skriva en riktigt bra shoppinglista på smink som inte är lätt att få tag på i Sverige eller som helt enkelt är ett måste!!

Snälla, ge mig lite tips! Budget: >1500 sek.

Märken som finns i KaDeWe:
Acqua di Parma Parfum, Agent Provocateur Parfum, Annick, Goutal, Aveda, Benefit, Bobbi Brown, Carita, Chanel, Christian Dior, Clarins, Clé de Peau, Clinique, Creed, Dr. Hauschka, Estée Lauder, Floris, Guerlain, Kanebo, Kiehl´s, Knize, Korres, La Mer, La Prairie, L´Occitane, MAC, Molton Brown, Nars, Ole Henriksen, Origins, Penhaligon´s, SBT, Serge Lutens, Shiseido, Sisley, T. LeClerc, Vera Wang.

  1. Hej! Måste det vara sminktips?

    Eftersom Serge Lutens exportsortiment finns på KaDeWe skulle jag lätt satsa hälften av min budget på en parfym därifrån. Serge Lutens gör fantastiska parfymer och jag ger dig gärna mer specifika råd om du är intresserad. Även parfymer från Acqua di Parma, Annick Goutal och Floris bör sniffas när du ändå är där. Lyckost;)

  2. Jackie: Jag är ingen parfymtjej =( Jag använder inte parfym till vardags och har väldigt svårt dels att hitta en doft jag gillar och passar i, samt väldigt svårt att vistas i en parfym en längre tid…

Comments are closed.