Idag var vi på IKEA i Spandau. Berlin är så fruktansvärt stort så det finns 3 st IKEA. Daniel började med att ansöka om kredit, vilket han tyvärr inte fick just från IKEA. Men hans bank lär nog godkänna det senare. Därefter började en lååååååååång dag där han entusiastiskt visade allt han valt ut ur serien Stockholm. Väldigt fina möbler, det blir nog väldigt fint när det är klart.

Själv köpte jag 3 Ribban-ramar åt honom, till de tre bilder på älgar som jag låtit skriva ut på Fujifilm. Har tagit bilder på det, blev så otroligt fint!! Daniel blev glad förstås, han älskar älgar. Bild kommer senare nästa vecka.

Att ta sig hem var en annan historia. Trodde flera gånger att jag skulle dö där på trottoaren, men det var bara att bita ihop och se glad ut. 200 euro kostade allt det som Daniel köpte, mest grejer till köket, men också rullgardiner, hallmöbler, mm… Tungt var det iaf.

Nu väntar vi på att några Jelly Shots ska stelna i frysen, sedan blir det fyllefilm!! :D