Veckans tema på Pret-ty är: Vad har du snöat in på.

Tja. Jag är periodare, helt klart. Det jag för tillfället är besatt av, det är jag besatt av. Just nu är det körsbärsblommor av någon anledning, förra året var det magnolior tror jag. Min plan är ju också att starta en egen butik, när den idén började ta form var den det jag snöade in på. När jag startade bloggen var det bloggen… Vad gäller smink så är det just nu att hitta den perfekta foundationen som inte blir glansig efter ett tag. Ja, listan kan göras lång!

Undrar om det är ett hälsosamt beteende? Att vara så sjukligt besatt av saker och ting?

Uppdatering: Förra året var jag helt besatt av dödskallar också, iaf på kläder. Suck…

  1. Vilken underbar bild!

    Menar du som doft eller at du vill ha dem i vas eller skaffa ett helt litet träd? Antar att det är doften du menar… Hur doftar magnolia? De är ju så himla vackra att jag gärna skulle ha ett träd, men jag tror vi har för vått på vintern och för torrt på sommaren för att de skulle trivas…

  2. Sminkan: nej, som träd! Jag är ingen parfymtjej! Magnolior är tydligen mer härdiga än vad många säger. Vill du ha ett träd och du har ett någorlunda skyddat läge med sol, prata med någon på en handelsträdgård! Ingenting är omöjligt vet du =)

Comments are closed.