Trogna läsare minns kanske att jag för ganska precis ett år sedan ville ha nya glasögon? Ni fick välja bland ett antal bågar i detta inlägg. Vann då gjorde ett par från Peak Performance, som jag ser är ganska lika de jag nu köpt!

glasogon-2013

Jag fick ett presentkort av mamma i födelsedagspresent hos Smarteyes, trodde verkligen inte att jag skulle hitta ett par jag gillade så snabbt som jag gjorde. Detta är ett par herrbågar faktiskt och visst, de är lite stora men det är vad jag gillar med dem. Jag kommer inte ha dessa till vardags utan mer hemma sminkfria dagar i soffan. Men jag gillade dessa, väldigt lätta i aluminium och med turkos insida – what not to like?

Förresten, kolla kommenterna jag fick till inlägget jag länkade till ovan, denna citerat nedan är ju för rolig, eller sjuk kanske. Som om jag skulle bry mig? Jag ser gärna ut som en nörd – eftersom jag är en nörd! Jag var mobbad då och skulle definitivt ha blivit mobbad om jag gick i skolan idag. Och vem i helvete bryr sig om vad andra tycker om de glasögon du själv gillar? Förstår inte riktigt argumentet, att man inte kan ha ”nördglasögon” för att folk blev mobbade för dem förr? Pucko.

Du vet att de glasögonen du laddat upp bild på är klassiska nördglasögon? En klar majoritet nördar på 90-talet hade sådana på sig. När jag gick i lågstadiet på 90-talet hade alla datornördar sådana på sig och blev retade därefter, mycket eftersom de är så himla stora och man lätt kan se lite dum ut. No offence.

Jag bär mycket hellre ett par mindre sofistikerade bågar idag. Och jag blir aningen irriterad över att idag är 2012 är det förjävla cool att bära sådana glasögon och alla möjliga modetjejer knallar runt i dem och tycker de är döcoola, men på 90-talet var det innemänniskorna som retade nördarna för precis likadana bågar.

  1. fina glasögon =) mmm det var en konstig kommentar…(blir lite orolig nu, borde nog bli lite mer ordentlig i mina egna kommentarer annars kanske du har den här diskussionen om mina om ett år)

  2. Andrea / Tasty Tips Blog

    Nej, onödig kommentar som jag inte riktigt förstod… Tycker inte heller man ska ändra sig eller vad man vill göra, pga. mobbare! Aldrig!

    Himla snyggt med glasögonen också! Jag bär just nu mina allra första som jag trivs någorlunda i.

  3. Det är aldrig fel att vara nörd! Jag är en stor nörd. Musiknörd, naturnörd, filmnörd och sticknörd!

Comments are closed.