19 juni, 2024

Dagens: Silkesgrönt i snöblasket

Idag är det tisdag och dags att åka till Linköping för att återigen jobba på samma ställe som innan. Lite nervös var jag allt men eftersom folk minns mig var det många glada återseenden. Tyvärr har jag lite tekniska problem, så sitter och bloggar så länge.

Dagens är en grund på Dignity från Face, därefter en grönblå skugga från H&Ms Smokey Eyes-palett. Detta i den inre ögonvrån. I den yttre tog jag den ljusgröna skuggan från samma palett, men bestämde sedan att ta Cypress från Everyday Minerals för att förstärka det gröna. Upp mot ögonbrynet Vanilla Sky från TINte. L’oreal ögonpenna Bronze runt ögat och så mascara från Yves Rocher. Syns rätt dåligt på bilderna tyvärr, dessutom är det en rätt dyster mejk så…

4 tankar på “Dagens: Silkesgrönt i snöblasket

  1. Härlig sober mejk med underbart skimmer!
    Hur går det förresten med min önskan på din önskevecka, har du lyckats vaska fram någon orange skugga? Ser fram emot och se vad du kan åstadkomma med den udda färgkombinationen.

  2. Jag som är så otålig, jag vet inte om jag klarar att vänta några veckor ;) Kan du inte försöka få till den orangea färgen med hjälp av en gul och röd skugga? Jaja, funkar det inte så gör det inte det och snart är det ju påsk så då passar det ju med orange!

Kommentarer är stängda.