Jag är ingen traditionalist, jag har sällan röda nagellack och verkligen inte till jul. Eller vem vet vad jag har på naglarna denna jul, det är långt dit… ;) Men generellt sett dras jag till blå och gröna lack som ni vet vid det här laget. Nubar – Stylish Peacock är absolut rakt up my alley!

Jag har ännu inte sett detta lack i dagsljus, men är ändå övertygad om att detta är en av mina favoritnyanser av teal. Det är väldigt mörkt, mer åt det gröna hållet än blå. Men det är otroligt tjockt, eller snarare väldigt pigmenterat för det räcker nästan med ett lager! Men det är inte tjockflytande och svårmanövrerat, utan väldigt lätt att lacka med. Men jag har ändå tagit två lager, som alltid. Kan verkligen inte riskera VNL!

För att funka upp det lite, gjorde jag en ruffian-ish glittereffekt med Nubar Blue/Silver Glitter. Det är finmalt glitter i blått och silver, men en ganska klar bas. Blev inte så stark kontrast men det blev himla fint tycker jag.

Sådär, då kan veckan börja! Behold bildspam!

 

 1. Hjälp vilka snygga naglar! Och lacken + kombon var otroligt fin.
  Som skönhetsbloggare älskar jag att hitta nya skönhetsbloggar att följa, att jag inte stött på vacker & underbar tidigare, this is a keeper :)

  ha de gott

  • Tack så mycket!
   Vad kul att du gillar Vacker & Underbar! Jag ska kolla in din också. Jag skriver ju inte bara om skönhet, kanske därför du missat mig…
   Ha det så fint själv och välkommen tillbaka!

Comments are closed.