28 mars, 2024

Nubar – Nile Purple

nubar-nilepurple-1

Dags för ett inlägg med bilder som kanske borde ha tagits bort istället, men samtidigt kan det ju vara bra att visa er exempel på mindre bra bilder också? Alltid lär sig någon av mina misstag! ;-)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Detta är Nubar Nile Purple, ett lila jelly som kom i Cleopatra Collection för några år sedan. Övriga lack är bland annat Passionate Purple och Sphinx Purple som jag visat här på bloggen. Det är en helt lila kollektion, fantastiskt fin.

Som ni ser är det en jelly som hade behövt minst ett lager till för att komma till sin rätt, vad jag minns hade jag detta som underkläder. Jag tyckte inte heller det var lika flammigt irl som det är på foton. Men det är en vacker nyans och en fin glans på det som jag gillar mycket.

Jag har ingen aning om varför jag håller flaskan så konstigt dock, sjukt konstiga bilder. Men men, vackert lack iaf!

Vad tycker du om detta? Rösta ovan och ge mig dina åsikter bland kommentarerna!

English: Nubar Nile Purple from the Cleopatra Collection. Fantastic jelly, needed another coat for full opacity but I love it anyway. Give me your opinion in the comments! 

nubar-nilepurple-2nubar-nilepurple-3nubar-nilepurple-4nubar-nilepurple-5nubar-nilepurple-6

14 tankar på “Nubar – Nile Purple

    1. Ja, bildernas kvalité är väl ok även om jag undrar över min hand! :P
      Jag gillar också att det är en jelly, borde jämföra detta med China Glaze Are You Jelly?

  1. Jag gillar lila och fattar inte vad du menar med dåliga bilder eller hur du håller händerna…Bra, snyggt och lite tiiiillll…

Kommentarer är stängda.