Jag har fått en award, Sunshine Award! 

Det är många många år sedan jag fick en award, blir lika ledsen varje gång jag ser någon skriva om en award de fått och så avslutar de med orden ”men jag har sett att alla fått den här awarden nu, såatteh…”. Där sitter jag och har inte fått någon! Det märks att ens blogg inte är så omtyckt som man kämpar så hårt varje dag för att den ska bli…

Men, nu har jag alltså fått den och det av fina Martina på Colorize Me! Martina träffade jag förra året, hon tog med sig muffins till mig som vi avnjöt med glädje. Hon är en stark, härlig, principfast tjej som jag beundrar mycket! Jag hoppas allt går bra framöver, med studier i höst och de familjeproblem hon brottas med. Besök hennes blogg, hon tar underbara bilder!

sunshine-award_76951163Reglerna för den här utmärkelsen är följande:

 • Tacka den som nominerat dig. Tack Martina!
 • Lägg ut utmärkelseloggan på din blogg.
 • Dela med dig av 7 fakta om dig själv
 • Nominera 5 eller fler bloggar som inspirerar dig.

 

Ok, så 7 fakta om mig själv som är intressanta då… Ehm.

1. Jag tycker det är synd att enbart swatcha lack för bloggens räkning. Om jag bara sitter en förmiddag och swatchar lack är det oftast lack som jag inte vill ha på mig längre än någon timme ändå! Inte så att jag tycker synd om lacken, men jag vill ju njuta av dem också.

2. Jag är ofrivilligt barnlös.

3. Jag drömmer om ett hus på landet, med öppna ängar och syrenträd, där jag lever i harmoni med naturen och årstiderna. Där har vi också vår tredje birma som ska heta Soto samt höns och kanske getter.

4. Mitt nya 10-årsmål är att sy mina egna kläder, i tyger som jag tycker om eller tryckt på för att få det mönster jag vill ha. Men först ska jag sticka mig en tröja! I neon!

5. Jag var ju tonåring på 90-talet, så all 90-tals musik får mig att sjunga och dansa. Jag älskar allt med 90-talet, även om skoltiden var tuff har hela årtiondet ändå ett romantiskt skimmer över sig.

6. Jag är inte så nördig faktiskt, eller kanske kalenderbitare är termen. Jag blir inte besatt av roman- eller tv-seriefigurer som jag vill veta allt om. Jag tycker det tar för mycket av min hjärnkraft att lära mig en massa detaljer som jag inte har någon glädje av. Däremot läser jag gärna om en film eller serie på IMDB, för att läsa om allt sådant som skett bakom kameran osv.

7. Till motsats mot alla andra skönhets- och nagelbloggare avskyr jag glitterlack, röda läppar och svarta eyelinervingar. Inte på andra, men att deala med själv. Jag har verkligen inte tålamod att ta bort glittret exempelvis.

Sådärja. Lite nytt för er väl?

 

Fem bloggar då som inspirerar mig

Beleza http://beleza-blogg.se/

Tina är en av de stora skönhetsbloggarna som jag alltid blir så glad av att träffa när jag får tillfälle att gå på pressträff i Stockholm. Tina är varm, underbar och mycket kunnig/intresserad av allt som rör skönhet. Mycket professionell blogg som förstås redan är stor men absolut förtjänar mer credd!

Lindas Nailorama http://nailorama.blogspot.se/

Linda är så himla tuff och så ball! En ganska nyvunnen vän som alltid inspirerar mig med sina naglar och sin personliga attityd. Hon har otroligt långa fina naglar och varierar sina manikyrer bland märken och färger. Linda har även hand om Blå Måndag!

Anna Ulmestrand, photographer http://ulmestrand.wordpress.com/

Anna tar den typen av bilder som jag vill ta, hon är min främsta inspiratör utan att jag försöker kopiera. Hon är så otroligt duktig och tar extremt intressanta bilder. In och kolla!

Karins Konstgrepp http://www.karinskonstgrepp.se/

Jag hoppas ingen har missat Karins Konstgrepp? En så charmig, talangfull och rolig människa att det finns inte! Snyggt förnamn också förstås. Hon gör egna smycken och illustrerar, dessutom otroligt stark person med vettiga åsikter.

Veckans dagar i ord och bild – nu och då http://veckansdagar.wordpress.com/

Slutligen min egen mamma, som fotobloggar under utmaningen 365 dagar. Hon lägger ner väldigt mycket tid på varje inlägg, för att inte bara lägga upp en bild enligt temat utan också skriva något intressant och läsvärt om motivet. Dessutom är hon ju min älskade mamma som absolut förtjänar mer uppmärksamhet.

Jag hoppas ni hittar några nya favoriter här uppe! Jag läser förstås otroligt många nagelbloggar, jag måste ju hålla någon sorts omvärldsbevakning med Nailmail. Men efter 30 lästa inlägg om samma kollektion från OPI är det väldigt skönt att vila ögonen på vackra fotografier eller läsa kloka ord också. Så vidga era vyer och läs något annat en stund!

Tack igen Martina!

 1. Minst 170 pers tycker om din blogg iaf! Jag är en av dem men eftersom jag inte bloggar själv kan jag ju inte dela ut några awards. Annars tycker jag nog att alla ni nagellacksbloggare borde få för att ni verkar ha så god stämning sinsemellan.
  Jaja, grattis till utmärkelsen!

 2. Kul att läsa mer om dig Karin!
  Jag tror du och din familj skulle passa väldigt bra med hus på landet, ni som älskar att vara ute i naturen så mycket. (Visst, ni är ju ute massor nu också, men jag tror du förstår vad jag menar) ;-) Jag hoppas att det kommer bli verklighet för er. :-)

 3. Åh vad du är rar. Blir alldeles rörd ju.
  Kul med mer personlig info om dig, trodde jag visste mycket om dig redan men där ser man. :)

  Hoppas du kan komma på någon pressträff snart så vi får ses. Kram!

  • @Tina (Beleza), Såklart fina Tina! Folk glömmer de stora bloggarna och du förtjänar den verkligen! Kul att du fick veta mer om mig då! =)
   Det hoppas jag också, varit många träffar på onsdagar och torsdagar på sistone! Kram!

 4. Du är verkligen värd ditt award och många till! Det är lite konstigt egentligen att du känner det som om din blogg hör till dom mindre populära och jag upplever dig som ”en av dom stora populära lackbloggarna” nån som ”fått så många award att hon tröttnat på att lägga upp dom i bloggen”. Jag känner lite så när det gäller att kommentera hos dig med, att du är så stor och pouplär så vad spelar mina små fjuttkommentarer för roll (alltså, inte att du ignorerar kommentarerna utan att jag får mindervärdeskomple och aldrig skriver dom). Intressant hur det kan vara!

  Jag känner förövrigt igen mig i både 1, 2 och 3 och har dessutom sytt mina egna kläder i 30 år.

  • @Annefia, Stor och populär – what!? Jag är ju pytteliten, jag har typ 350 besökare om dagen, det är inte mycket! Alla kommentarer är jättemycket värda för mig!!! Så känn aldrig så, skriv bara!

 5. Fastnar mer o mer hos dej och det beror på att nu LÄSER jag verkligen det du skriver :) Har hittat många guldkorn att sätta på min önskelista ;) som börjar bli lång…
  Fortsätt på ditt sätt för jag gillar <3

 6. Åhå, vad du är rar!! Jag är förresten inte heller superförtjust i glitterlack. Röda läppar är skitsnyggt, på andra. Jag glömmer bara att det är läppstift jag har på mig och inte bäste gamle försvarets hudsalva och sen har jag läppstift i halva ansiktet ungefär. Men vingad eyeliner, det gillar jag, och när jag väl bär smink så vill jag ha en vinge där i ögonvrån!

 7. Först och främst, grattis till din award!! Välförtjänt :-)

  Roligt att läsa mer om dig!. Jag känner igen mig i nummer 2, 3 och 5… Och naturligtvis allt du skriver om dina katter :-)

 8. Grattis till din award,men du har faktiskt fått en av mig med ;-) Alla fina,goa underbara bloggare jag har i min länklista har fått utmärkelsen.
  Och du,…du har en underbar blogg som jag läser dagligen. Kramisar

Comments are closed.