Minns ni när mina naglar var så här långa? Bilden togs då jag precis kommit hem från Rio De Janeiro, november 2007 och jag skulle klippa av dem efter att bilden togs. Anledningen till att jag lät dem bli så långa var just att jag ville se hur långa de kunde bli! Nu i efterhand ser de riktigt äckliga ut faktiskt!

  1. Det är lustigt. Långa naglar ÄR fint men går det över en viss gräns så blir det bara äckligt´. Undrar vart den gränsen går egentligen. Men du hade fina och fräscha naglar ändå. :-)

    Veronicas senaste bloggpost: Nytt från Eleven

  2. Nja, jag tycker nog att gränsen för äckligt var passerad. Kanske en halv cm kortare hade varit ok. Nu har jag en mer normal längd iaf.

  3. Nae, dina är inte äckliga =) Tyckte bara att mina var det.
    De blev så där spetsiga eftersom de liksom drog ihop sig längst ut.

  4. Liiite Nosferathu är det allt över dem-;-) Jag har haft riktigt långa lillfingernaglar för Länge sen,då jag slutade bita- de vred sig så ytterkanterna sas vek sig inåt framåt o la sig över fingertoppen- såg helt sjukt ut o var hemskt mycket i vägen-

    //SoPs senaste bloggpost: Jag har så ont i skallen-

Comments are closed.