chinaglaze-thatsshorebright-4

Det blev stor respons igår på mitt inlägg om mitt China Glaze-haul – kul! Jag sätter igång direkt med att visa dem!

imageEftersom jag fått brun-utan-sol under naglarna så börjar jag med de mer täckande neonlacken från den här kollektionen Sunsational Neons On The Shore Collection. Idag vill jag visa er lila neonet That’s Shore Bright, en lek med ordet shore (strand) och sure (säkert). China Glaze kan tydligen också vara fyndiga med sina namn! För att visa att detta är äkta neoner har jag inte lackat med topplack på lillfingernageln, den torkar helt klart matt.

Som alltid är det ju rätt svårt att fota neoner, jag har fotat både i solljus och i vanligt dagsljus. Lacket är i en ganska varm lila nyans, går lite i blåbärsmjölksnyans skulle jag vilja säga. Men ni ser ju inte tillstymmelse till neon, eller hur?

Formulan då, jo, det här var riktigt bra! På bilderna ser ni ett lager! Trots att jag använde ett ganska flödigt lager så gick det lätt att få det att täcka och att få snygga kanter. Men jag tror formulan är lite knepig på en del av dessa, framförallt de mer mintiga. Mer om det imorgon.

I övrigt – det är så vackert! Riktigt neonlila och så fint mot solbrända (brun-utan-sol-bruna) händer. Somrigt som sjutton! Snabb torktid och bra borste, vad mer finns att säga?

chinaglaze-thatsshorebright-1chinaglaze-thatsshorebright-2chinaglaze-thatsshorebright-6chinaglaze-thatsshorebright-3chinaglaze-thatsshorebright-5

  1. Neoner är ju alltid svåra att fota, så även fast lacket inte lyser å mycket på dina bilder så kan jag absolut tänka mig att det gör det. Färgen är väldigt, väldigt fin tycker jag.

  2. Läckert! Börjar nästan ångra att jag inte köpte creme-delen av kollektionen.. Men köpte iofs på mig förra årets neonkollektion för de tycker jag nu i efterhand var läckra!

Comments are closed.