tors-2305-1

Så här ser jag ut idag! Trött ser jag nu, ja, det är jag alltid på torsdags mornar när jag sminkar mig… Regnig och mulen dag idag, inte kul alls att vara ute. Men åtminstone inte kallt, så en ska inte klaga!

Idag har jag turkosa Mint Julip från Make Up Store i den yttre ögonvrån, samt den vita Apolosophyskuggan Pale Vanilla. Svart kajal och mascara. Idag använde jag Cliniques BB-cream utblandad med Aloe Vera istället, lite mer täckande och inte alls samma fina finish. BB är mycket mer pigmenterad, medan CC mer jämnar ut hudtonen men inte döljer.

Lite inspirationslös så här numera, nu kommer ju snart en period då jag knappt sminkar mig heller! Fasiken vad svårt det är att fota utan blixt!

tors-2305-2tors-2305-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique BB-Cream + Aloe Vera
Rouge: Benefit rouge – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Mint Julip. Apolosophy – Pale Vanilla.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift – 02 Soft Brown
Kajal: BareMinerals Around The Clock – 8PM.
Inliner: Face Stockholm – Correct liner

Läppar: Clinique

Attityd: Trött men redo för wörk wörk

Comments are closed.