Måndag och arbetslös, en dålig kombination. Nu i november har jag helt ledigt, men ska försöka bygga om webshoppen och såklart, söka nya jobb. Självkänslan är väldigt knäckt dock även om jag är medveten om att folk uppfattar mig som otrevlig. Jag måste helt klart jobba på min framtoning, något som blev väldigt uppenbart när vi lyssnade på Elaine idag. Jösses vilket bra föredrag!

Men det gäller väl att piffa till sig oavsett humör och mående, så idag blev det en brun sotning med skuggor från Youngbloods palett Moulin Rouge. Jag har använt den mörkt bruna skuggan Cabarets över hela den rörliga delen av ögonlocket och den vita Revue i den inre ögonvrån. Svart kajal, guldiga Czar i vattenlinhen och mascara. Inga konstigheter men väldigt snyggt såhär en grå måndag.

Nytvättat hår idag också! Synd att det är så tidskrävande att tvätta med balsammetoden, resultatet blir ju så snyggt!

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Puder: Mac Mineralize Powder – light
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Youngblood Mineral Eyeshadow Palett Moulin Rouge – Cabarets och Revue.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Kajal: Revlon Kohl. Make Up Store – Czar (på vattenlinjen)

Läppar: Too Faced

 1. Finfin sminkning, men mest slås jag av att din frisyr är kick ass-snygg!

  Jättetrist med nya jobbet :/ Fy sjutton vad orimligt motigt! Bra att föresläsningen var peppande, någon gång måste det ju för fasen vända!

  • @Kerstin, Tack så mycket! Vad roligt att du gillar mitt hår, det är lite frissigt av någon anledning men annars börjar det arta sig! Det är väldigt lent och känns tjockare än tidigare, det är riktigt roligt =)

   Ja, motigt är bara förnamnet… Otur kanske är efternamnet. Önskar att det kunde lösa sig snart.

 2. Håret ser toppensnyggt ut! Och fin make också.

  Jo, visst är Elaine bra! Jag såg henne för ett tag sen och det väckte faktiskt en del tankar.

  Hoppas det ska ordna sig med jobb och sånt där, det är så tröstlöst när man inte kan känna att det släpper och är bra mellan varven.

  • @Vikab, Tack så mycket! =)

   Ja, hon var verkligen passionerad, rolig och otroligt bra! Så roligt att höra henne. Det måste verkligen släppa snart, kan inte leva i denna fattigdom längre…

Comments are closed.