nfuoh-459-1

Torsdag igen då! Förhoppningsvis får jag inga böter idag, håll tummarna!

Idag visar jag förstås ännu ett lack från NfuOh, eftersom det ju är 1) NfuOh-vecka här på Vacker & Underbar samt 2) är NfuOh-månad på Nailmail! Kanske är er sista chans att beställa NfuOh från Nailmail så vill ni testa någon av alla skönheter jag visar den här veckan kan det vara bra att få tummen ur före den 31e maj och beställa en flaska!

Det här – nummer 459 alltså – är inte lika glossigt som de tidigare lacken jag visat er den här veckan. Det torkar matt och är lite knepigare att måla med, tre försiktiga lager för att inte få det randigt och valligt. Men med topplack blir det väldigt fint. Det är svårfotat dock, det är mer korallorange än det ser ut på bilderna. Lyser kanske inte så mycket som neonlack gör, men det är en intensiv nyans som syns.

Förutom att det var lite knepigt var det lätt att lacka med gällande kanter och torktid. Väldigt fin nyans som passar perfekt nu på sommaren! Bilderna är tagna i dagsljus, sista bilden visar i delvis direkt sol.

Vad tycker du om det här då? =)

nfuoh-459-2nfuoh-459-3nfuoh-459-4nfuoh-459-5nfuoh-459-6

Comments are closed.