27 april, 2024

Nubar Going Green!

Ä-N-T-L-I-G-E-N fick jag min egen Going Green! Jag missförstod Helén när hon berättade om GG, jag trodde ju givetvis inte att jag skulle få ett eget paket gratis som promotionsgåva! Jag hade beställt en ask, samt bestämt den för vintern till Nailmail så jag visste ju att jag skulle få den förr eller senare. Men egentligen var det bara jag i hela Sverige som skulle få den gratis, att Sminkan och Lina fick den var Nubar USAs förtjänst!

Nå, som sagt, äntligen fått den! Besökte Helén idag nere på Nailshop och vi bestämde hur vi ska göra i vinter. Vi kommer ha Going Green samt en HEMLIG kollektion! :D Hehe, ni kommer inte få höra ett knyst om den före 1 november! Det känns otroligt bra att vi med GG kan uppmärksamma klimatmötet i Köpenhamn i December, speciellt eftersom Nubar har fått Vegan & Cruelty Free-stämpeln! Tjooho!

Förutom GG, fick jag också ett silvermetalliclack, Impulsive Silver. Ska bli spännande att testa den också! I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE Helén! :D Och Nubar såklart! ;)

7 tankar på “Nubar Going Green!

  1. Ah, Karin, se så lycklig man blir av nagellack ;) Jag längtar efter min gröna samling; trots att jag inte använder grönt så där jätteofta. Men gröna lack är så ljuvliga att bara sitta och titta på…

  2. Ohhh var det Nubar USA:s förtjänst….vad trevligt.
    Jag sitter som på nålar nu och väntar och längtar efter den matta kollektionen, varför kommer den inte snart? Snart ger jag upp och beställer den från England tror jag…
    Älskar Going Green!!
    Vad otroligt spännande med en hemlig kollektion, nu blev jag nyfiken!
    .-= » Linas senaste inlägg: Nyshoppat: Pearlescents, höstnyheter hos Bodyshop =-.

  3. Lina: Jag vet inte, de får väl inte säljas än antar jag. Jag fick ju inte ens köpa dem och hålla tyst om det, så det är kanske nåt på gång där.
    De såg superfina ut, men de fanns inte på colorpops så vet inte hur de såg ut.

  4. Åh, vad avundsjuk jag blir! Going Green ser ut att var en otroligt läcker kollektion! Jag har så svårt att hålla mig till december när du har dem i Nailmail, men jag ska försöka… :-) Får hålla till godo med RBL Recycle tills dess, den är också underbar!

Kommentarer är stängda.