25 april, 2024

Dagens: Turkos creasecut

Idag hade vi vår Lassolunch igen, på Broadway denna gång. Inte direkt nöjd med den pastagratäng jag tog, men annars har de väldigt fina mackor där tex. Coolt med ett så tidstypiskt 50-tals hak!

Efter lunchen var jag ner på stan, köpte material för julgransvimplar och klippte mig bla. Frisyren får ni se imorgon, gillar aldrig hur frisörerna stylar håret efteråt så jag har tom tvättat det nu. Men det blev en gammal frissa, kort i nacken och på ena sidan och lång snedlugg.

Men dagens mejk är en turkos creasecut, alltså avskuren i globlinjen med den svarta skuggan. Grundade med UDPP, därefter två turkosgröna skuggor från H&Ms palett över hela ögonlocken och sedan en mattsvart skugga från Face, Black, i globlinjen och under ögat. Svart eyeliner och mascara.Foundation är Lumenes Natural Code, i färgen Fudge. Puder från MAC, Mineralize Skin Finish om jag inte minns namnet fel, även rouget är MAC. Läppglanset är från IsaDoras höstkollektion.

Min hud är väldigt fin nu, slät och med mycket mindre porer. Fjällar lite runt hårfästet men inte så det stör. Dock har jag en del finnar som fortfarande är fula. :( Ska börja ta B5 igen nu så det blir bra. Jag är väldigt nöjd med mina TCA-behandlingar hittills iaf!

2 tankar på “Dagens: Turkos creasecut

Kommentarer är stängda.