tors-0808-1

Här kommer så gårdagens mejk! Ruskigt väder igår, kom hem som en dränkt katt och därefter var jag ganska så slut. Sigh för ösregn!

Mejken jag hade igår var något regnanpassad med vattenfast mascara från Clinique. Älskar den mascaran, så bra! Jag har använt en av Apolosphys paletter, den med grå skuggor som heter Glamorous Grey. Jag använde den vita skuggan i den inre ögonvrån och den mer mörkgrå i den yttre och under ögat. Svart eyeliner från Eyeko. Jag använde också mineralfoundation igår, funkade bättre med min konstiga hy…

Nåja, inte så märkvärdig mejk men jag tyckte det var riktigt fint! Rätt bra hållbarhet också på skuggorna måste jag säga.

tors-0808-3tors-0808-2

Produktlista

Hud
Foundation: Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn
Rouge: Isadora – Matte Bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Apolosophy trio shadow – Glamorous Grey
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black

Läppar: Minns inte…

Attityd: Bra mycket tröttare än någonsin innan i mitt liv…

Comments are closed.