essie-prettyedgy-3

Välkommen till denna veckas Gröna Onsdag! Visst är det härligt med grönt, efter 5-6 månader under ett täcke av snö? Är du med och firar denna underbara majonsdag, skriv en kommentar! Detta oavsett om du deltar i din egen blogg, på twitter eller instagram.

Idag vill jag visa er ett ganska gammalt lack från Essie, Pretty Edgy. Detta lack ingick i Essies sommarkollektion 2010, så det är en riktig gamling men inte mindre god för det. Jag har inte många Essielack om jag ska vara ärlig, jag lockas inte av deras färgskala i rosa och beige. Detta är ju förstås ett undantag! Lysande grön och en underbar jellyaktig formula. Jag har två lager på bilderna och trots ett flödigt andra lager är det lätt att få snyggt och jämnt på nageln.

Just att det har en jelly-ish finish gör att detta lack står ut i samlingen, även om det inte tillhör kategorin lack-med-udda-skimmer-som-får-Karin-att-gå-igång. Det är så högblankt och vackert att jag förlåter det. Om ni vill se andra bilder kan ni besöka Elin, hon visade detta på vår allra första Gröna Onsdag! Bilderna är tagna i sol, dagsljus och mulet dagsljus.

Är du med idag? Skriv en kommentar så vet jag! Själv är jag idag supermegaduperupptagen, så listan uppdateras ikväll!

Förresten, missa inte min fina tävling! Se några inlägg ned!

essie-prettyedgy-1essie-prettyedgy-5essie-prettyedgy-2essie-prettyedgy-4

 

Deltagare i denna veckas Gröna Onsdag

 • Lista kommer här i kväll eller i ett eget inlägg
 1. Jag måste säga att jag inte äger ett enda essie(!), har inte heller lockats av deras färgskala..Visst har de några fina färger men jag har inte kommit mig för liksom. De är lite för dyra för de färgerna.

  Jag är också med i dag och kör lite mintgrönt med, i min smitten-tema-vecka :)

  • @Gelic’ nail art, Nej men eller hur! Visst är det fint i stället där alla står tillsammans, men det är inget som lockar mig till köp. Även om jag faktiskt älskar vita lack… Märkligt det där.

   Kul att du är med, väldigt roligt att se dina Smitten-lack! =)

 2. Jag försöker gilla Essie och har en del lack därifrån men håller med om att de är lite tråkiga!

  Jag är med idag (första gången :)) med ett par lack som är i den gröna familjen toppat med lite Essie faktiskt!

 3. Det här gillade jag SKARPT! Riktigt snygg både i färg och finish. Själv har jag inte heller några Essielack, tycker också att de oftast är lite mesiga i färgerna och håller sig för mycket i rosa/beige.. Men det finns ett par snygga som lockat genom åren!

  Idag visar jag något helt fantastiskt vackert i mina ögon – det är grönt, glittrigt, holografiskt och riktigt, riktigt over the top! Kanske inte något för alla, men definitivt för mig, och helt klart grönt!
  http://nailme.blogg.se/2013/may/gron-onsdag-sour-apple-2.html

  • @Tove, Vad kul att du gillar det! Essie kan dom också även om färgglada lack tyvärr är ovanliga.

   Ok, du behöver inte säga mer! Det räcker med holo! Iii! =))

 4. Äger inte heller många Essie. Jag saknar absolut Pretty Edgy i samlingen. En sån där gladgrön som man måste ha. :)

  Jag är såklart med idag med en riktig kameleont.

 5. Oj… Jag äger hur många Essie som helst, men så gillar jag verkligen rosa också :) Och grönt, som lacket du visar idag, wow vilken nyans! Jag måste nog kika lite närmare på Pretty Edgy vid tillfälle, hehe.
  Självklart är jag med idag. Eftersom jag kör en holo-vecka så visar jag upp regnbågar även idag!

  • @Sleepy Elin, Ja men det är ju olika vad man föredrar! Däremot har jag inte riktigt kommit överens med Essies formula heller så kanske mycket därför jag avstått dem. Pretty Edgy tror jag du kommer gilla!

   Kul att du är med, och det med holo! Yay! =)

 6. fin färg! jag är med den här veckan. har depend nr.357 samt oriflame lavendel på naglarna. inte jättenöjd med den gröna färgen, lite för skrikig. måste köpa mer gröna lack, åh vad synd :P

Comments are closed.