17 juli, 2024

Nailart Sunday: Skittlett

skittlett-1

Söndag och Anders och Nadine har just stuckit till tågstationen för att åka tillbaka med sistnämnda till Växjö. Snart flyttar jäntan till Norge, det kommer bli betydligt jobbigare resor för henne :(

Vad tycker du om denna manikyr? Rösta här!
[rate]

Men söndag innebär också Nailart Sunday hos LeLack och när jag har möjlighet att vara med försöker jag vara det! Idag var temat Skittlett, dvs en nailart där två fingrar har ett mönster, två fingrar ett annat och ett finger glitter. Jag valde den variant som LeLack föreslog, tumme och pekfinger i ett krämlack, ring- och långfinger med en chevron-nailart och lillfingret med enbart glitter.

Jag har använt mig av svarta Camelot från A England som bas, ett lack som ni kommer få se senare i höst. Sedan tog jag Cosmic Forces från Emily de Molly som accentlack, gjorde ett chevronmönster (dvs ^) med lite för starka pappersetiketter som jag klippt till och en pensel. Blev väldigt diskret men rätt snyggt. Fick laga det svarta efter att jag dragit av tejpen, väldigt starka etiketter som sagt. Men med massor av topplack över så syntes det inte.

Det är diskret men jag gillar det =) Min andra svarta nailart, haha! Goth!

Vad tycker du om detta?

skittlett-2skittlett-3skittlett-4skittlett-5skittlett-6

30 tankar på “Nailart Sunday: Skittlett

 1. Jättesnyggt! Det där kommer jag säkert att inspireras av nästa gång jag gör nail art.
  Borde man förresten inte kunna använda maskeringstejp till mallar, den är ju gjord för att inte ta med sig underlaget?

  1. Vad roligt att du blev inspirerad! Jag tänker också försöka själv!
   Maskeringstejp är nog absolut optimalt! Hittade ingen bara … Men den kan också vara lite för lös.

  1. Tack så mycket! Så bra är de nog inte, tittar du nära ser du mina oranga lampor i fönstret… Men kul att du gillar dem! =)

 2. Supersnyggt!! Diskret, men ändå något riktigt extra och det gillar jag.

  Men, bor lilltjejen i Växjö. Det är ju nästan hos mig det :)

 3. Detta är så himla snyggt! Det svarta och det lila glittret….FTW! ;-)
  Men jag fattade inte riktigt det där med servetterna…. ;-)

Kommentarer är stängda.