26 april, 2024

Dove PURELY Pampering

Lite nyheter från Dove damp ner häromdagen, Dove PURELY Pampering. En duschkräm som doftar fantastiskt av mandel och en lotion som jag förmodligen aldrig kommer komma mig för att testa. Nåja. Märkligt förresten att det ska vara så himlans svårt att hitta ingredienslista någonstans på nätet? Ska jag behöva skriva av från flaskorna? Uppdaterar detta inlägg när jag fått svar från Dove med INCI.

 

gruppbild_pampering

Dove PURELY Pampering

Purely Pampering Body Wash Almond & Hibiscus och Purely Pampering Nourishing Lotion Almond & Hibiscus för att vårda huden och få trött hud att blomma upp och bli sig själv igen.

Dove Purely Pampering Body Wash Almond är en duschcrème som innehåller den unika NutriumMoisture™-­‐teknologin som lanserades av Dove under 2010. Huden återfuktas på djupet och vårdas långvarigt för bibehållen lyster samt förebyggande av skador.

Dove Purely Pampering Nourishing Lotion Almond är en hudlotion som snabbt går in i huden. Den innehåller den unika DeepCare Complex-­‐teknologin som lanserades av Dove under 2011 och ger huden näringsrik återfuktning på djupet.

Priser: Dove Purely Pampering Almond Body Wash, ca 25 kr i dagligvaruhandeln. Dove Purely Pampering Almond lotion, ca 42 kr i dagligvaruhandeln.

Produkterna finns att köpa på Åhléns, H&M och i dagligvaruhandeln från februari 2013.