colorclub-takemetoyourchateau-1

Som ni såg i det tidigare inlägget är det måndag här i det Johanssonska/Abrahamssonska hemmet på Sandgatan. Katterna ligger i tornet och sover och jag har god lust att joina dem, fast kanske i sängen istället… Idag är det också Blå Måndag, besök Tove på NailMe för fler blå skönheter idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Jag vill hålla kvar i den härliga pastelliga sommaren ett tag till. Detta är ljusblå Take Me To Your Chateau från Color Club som ni ju fick se en skymt av igår i min galaxmanikyr. Även denna manikyr användes under en annan som ni redan sett, nämligen Whimisical från Revlon.  Take Me… kom i kollektionen Pardon My French Collection våren 2010, jag har ingen mer från den kollektionen då det mest var ljusa rosa och gula lack. Men denna är helt ok!

3 lager har jag använt och som ni ser vallade det sig en hel del. Det är dessutom lite kalkigt att måla med, inte alls en favorit måste jag säga. Jag har städat kanterna för det var lite rinnigt och svårt att få snyggt.

Så ja, rätt fin nyans men ingen favorit hos mig. Vad tycker du?

colorclub-takemetoyourchateau-2colorclub-takemetoyourchateau-3colorclub-takemetoyourchateau-4colorclub-takemetoyourchateau-6colorclub-takemetoyourchateau-5

Comments are closed.