29 mars, 2024

Heh, varför läser du min blogg då?

Nu ska ni inte tro att jag tar åt mig, då hade jag ju inte satt det som ett svarsalternativ. Men någon har svarat ”Nej, du är alltid usel! 3% (1 votes)” på pollen jag hade till den silvriga mejken längre ner. Det är fritt fram för alla att tycka vad dom vill och alla gillar inte mejker som dessa. Men jag undrar iaf varför den personen läser Vacker & Underbar om h*n tycker jag gör så usla mejker?

Kommentera gärna, vore kul att veta vad du tycker! :D

6 tankar på “Heh, varför läser du min blogg då?

  1. Suck! Det finns alltid muppar. Jag tycker du gör fantastiska makeuper. Kram Christel

  2. Sånt där är så konstigt, verkar som att så fort folk kan vara anonyma passar dom på att vara elaka.
    Jag brukar tänka att troligtvis har dom haft en helvetes-dag på jobbet bara så råkade man vara ivägen då dom behöver avreagera sig…
    Jag följer din blogg för att jag gillar den och dina sminkningar iaf. Vem orkar bevaka en blogg med saker som man inte tycker om?

    Mias senaste bloggpost: Att lära ut

  3. Mia: Ja det undrar jag med. Därför jag frågar, jag kan också förstå om någon är på dåligt humör och öser sin galla nånstans. Men som sagt, varför läsa den då?

  4. Elakt. Jag tror det kan tyda på en viss avundsjuka för du gör ju jättefina maker. Jag gillade både månen och merkurius!

    Btw Angående Nfu-Oh lack som jag frågade om härom dagen. Jag förstår att du vill ha postförskott eftersom du inte känner mig så det är lugnt. Säg till när du har bestämt dig så handlar jag gärna av dig. Är inte så sugen på att handla från estland. Om du har adressen till den tyska siten till hands tittar jag gärna på den. Tack för besväret.

    Fru Choklads senaste bloggpost: Fru Choklad har stått i köket

Kommentarer är stängda.