tors-2802-1

Ursäkta den skitdåliga Danny-referensen i rubriken, gick inte att värja mig mot att den spelades upp i huvudet!

Club idag alltså, denna helt ljuvliga skugga från Mac! Macs skuggor verkar vara vääääldigt finmalda i jämförelse med Make Up Stores. Det syns knappt i asken att man varit där och borstat, det blir inga djupa spår direkt och borsten ser nästan ren ut. Tyvärr innebär detta också en del nedfall, men går helt ok att borsta bort. Jag måste dock säga att hållbarheten är lite sådär på dessa, med primer ska den hålla bättre men redan nu när jag skriver detta är det nästan helt borta.

Men. Oj vilken skugga detta är!! Basen är nog en rödbrun nyans skulle jag säga men sedan flashar den i turkos och rött och blir bara sååååå magisk! En så himla fin skugga så det finns inte! Imorgon tänkte jag visa er swatchjämförelser på denna, Lily Lolos Ripe Plum och Too Faced Label Whore som jag ju pratat om tidigare. Lite olika alternativ helt enkelt!

Nåja, Club alltså och Mint Julip från Make Up Store under ögat. Sedan glömde jag kajal och allt sånt så ja, det blev lite för tomt men det funkar. =)

Jag har förresten ett enormt i-landsproblem på väg! Min Clinique Eyebrow-penna är snart slut!!! Jag tror inte att den är med i det fasta sortimentet utan bara kommer till sommaren, eeek om jag inte lyckas få tag i den då! Får muta min presskontakt på Clinique med kladdkakemuffins, överlever de en posttransport till Danmark måntro? ;-)

tors-2802-3tors-2802-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Isadora – Matt Bronser (Ja, redan!)

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Mint Julip. Mac Satin – Club.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow

Läppar: Clinique