Bilderna jag tog på mejken imorse blev helt ufrätta och gick inte att rädda. Det såg ut som att jag inte sminkat mig alls! Dessa ansiktsbilder blev lite bättre, så de får duga =)

Tyst här idag, jag har problem med mitt öra som jag kanske berättat redan? Jag sover dåligt och hör hela tiden min puls – fruktansvärt irriterande! Ska till vårdcentralen imorgon och skölja bort vaxproppen. Har troligen ärr på trumhinnan från min uppväxt som öronbarn, så vax och proppar fastnar gärna längst in. Så jag är lite håglös minst sagt! Kom hem och sov idag, har ingen energi alls.

Nåja, jag använde iaf Youngbloods palett Moulin Rouge till denna. Det är vita Revue från den inre ögonvrån och därefter den röda Red Light på hela ögonlocken. Sedan suddade jag in bruna Cabarets i globlinjen. Ganska diskret mejk men syntes mer än på bilderna iaf!

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Rouge: Nouba – rouge
Puder: Make Up Store – Cooling Powder

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Youngblood Mineral Eyeshadow – Moulin Rouge. Cabarets, Revue och Red Light.
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Max Factor