Med tanke på mina midnattsblå naglar med Nubar Night Sparkle var en mörkblå mejk lämpligt idag tyckte jag! Iaf mer lämplig än min helblå uppenbarelse ni fick se tidigare idag ;)

Detta var också den mejk jag hade till gymmet idag! Hur galet är inte det? Men eftersom jag grundat väl satt allting kvar när jag var klar. Kanske lite fånigt dock att sminka sig till gymmet, men faktiskt sminkade jag mig till Moveremötet efteråt. Orka sminka sig efteråt… ehm…

Nå, detta är alltså på en grund av UDPP över hela ögonlocket. Därefter mattsvarta Black från Face som jag ganska svagt använde i den yttre ögonvrån och i globlinjen. Detta för att skapa ett större djup i mejken. Över hela ögonlocket och utsuddat mot det svarta midnattssammetsblå Rec från Make Up Store. I den inre ögonvrån Silver, också den från MUS. Svart kajal i övre franslinjen och på vattenlinjen. Svart mascara från Isadora.

Min foundation är just nu Lumenes Natural Code, i färgen Fudge. Den är perfekt för mig nu i nyansen, täcker inte 100%-igt men kanske åtminstone 90%. Resten får jag ta med en concealer.

Och ja, jag vet… Ännu en blå mejk…

Comments are closed.