20 april, 2024

Dagens: Guld nere i havet

tis-0812-1Har kommit hem från mötet och besöket hos pappa nu. Han mår bra och kan nu också se era hälsningar eftersom jag fixat en dator åt honom! Så vill ni säga hej, gör det nu! :D

Vet ni, det är snart vintersolståndet, dvs vi går mot ljusare tider. Vad säger ni, ska vi hålla ut tills dess? Själv håller jag på att bli galen, det är mycket ångest och strunt som jag skjuter upp nu.

tis-0812-2Dagens är på en grund av Blackground, en Paint Pot från Mac. Jag använde en syntetpensel för att måla den över hela det rörliga ögonlocket upp mot globlinjen. I den inre ögonvrån ett turkost pigment från Barry M, minns inte vad det heter nu. I den yttre en guldig mineralskugga från Mac, som absolut fäster bäst på Paint Poten mot allt annat jag har testat. Bra det iaf!

tis-0812-3tis-0812-4tis-0812-5

4 tankar på “Dagens: Guld nere i havet

  1. Hej Karins Pappa!
    Vad kul att du får tillgång till världen genom en dator nu äntligen :)
    Jag hoppas att du mår bra (eller så bra som du kan i alla fall) och att du får fortsätta göra det.
    Kramar till dig och familjen

  2. Hej Pappa Vacker & Underbar!

    Jag känner varken dej eller din dotter men läser hennes blogg. Har själv erfarenhet av en sjuk förälder och speciellt i jultider tänker jag mycket på dom som har en jobbig tid att ta sig igenom. Därför skickar jag styrka och kraft till er båda och hoppas att det bättrar sej snart!

    Styrkekramar från mej

Kommentarer är stängda.