3 mars, 2024

Grön Onsdag: China Glaze – Highlight Of My Summer

chinaglaze-highlightofmysummer-1

Välkommen till ännu en omgång av Grön Onsdag! Alla som visar en grön manikyr idag är hjärtligt välkomna att delta, lämna bara en kommentar här så jag vet att du är med! Detta oavsett om du är med i din egen blogg, på twitter eller instagram. Pinga mig gärna på @akrogirl så jag hittar er!

Idag jobbar jag mitt torsdagspass, eftersom det är helgdag imorgon när vi firar Svenska Nationaldagen. Så jag kommer inte ha tid att titta in här under dagen, deltagarlistan kommer som vanligt efter 23. Men idag vill jag visa er ännu en skön neoning från China Glaze sommarkollektion Sunsational Neons On The Shore Collection. Det här är gröna Highlight Of My Summer, extremt svårt att fota så det ger rätt färg! Förvisso blev det mer mintigt än det ser ut att vara i flaskan, men det är ju ändå grönt.

Tre lager, mycket svårlackat tyvärr med otroligt kalkigt resultat. Men på tredje, ganska tjocka, lagret gick det bra och blev jämnt och fint. Torkade ju lite långsamt förstås men med snabbdroppar gick det bättre, Förutom att det blev lite drag på första lagret var det ganska lätt att få snygga och jämna kanter.

Det här lacket riktigt lyser! Det är neon så det skriker om det, även om det är mer dämpat än de rosa neonerna exempelvis. Mycket vackert och mycket somrigt! Även här är bilderna tagna både i sol och dagsljus, jag har försökt justera färgerna men det var riktigt knepigt den här gången. Även denna manikyr är fotad med lillfingret utan topplack.

Vad tycker du om det här? Och är du med på denna veckas gröna onsdag?

chinaglaze-highlightofmysummer-2chinaglaze-highlightofmysummer-3chinaglaze-highlightofmysummer-4chinaglaze-highlightofmysummer-6chinaglaze-highlightofmysummer-5

48 tankar på “Grön Onsdag: China Glaze – Highlight Of My Summer

 1. Hur härligt var inte det här då. Tänkte skippa eftersom jag läst mycket negativt om formulan men jag vet inte om jag kan ignorera detta.

  Jag är med idag och visar ett alldeles underbart lack. :D

  1. @Pamsan, Visst har det lite problem med formulan, men inte så himla illa ändå? Det handlar ju om hur van man är också vid knepiga formuler. Jag tycker de är helt klart värda att ha! =)

   Kul att du är med! =)

 2. VIlken härlig nyans på lacket!! :) Jag är också med på grön onsdag idag, med min nystartade blogg! :)

 3. Åh, fint lack! Det jag gillar med gröna onsdagarna, dvs att jag hittar fler lack att köpa ;)
  Jag är också med i dag med en grön water marble :P

 4. Åh vad läckert! Jag har också varit skeptisk med tanke på formulan men…man kanske kan bortse från den ;-) Jag är med idag med lite glittrande sopor…

 5. Hej! idag har jag grönt på tassarna och tänkte då passa på att vara med :)

  Denna gröna som du visar får mig att tänka på päronglass, mums!

 6. Åh gud vilket snyggt lack, detta måste jag ha!
  Idag visar jag ett riktigt snyggt grönt China Glaze med som tyvärr inte gör sig speciellt bra på bild.

 7. Wow! Verkligen cool färg! Ibland får man stå ut med en lite knepigare formula om man vill åt de snyggaste färgerna :) Jag är med idag med ett klassiskt H&M-lack.

 8. Hej, alla! Och hej, min älskling :) !

  Jag firar lyckan och glädjen med att ÄNTLIGEN lämna över allt som har med bokföring, bokslut och revision med både Karins och mitt företag med början idag till ett fullblodsproffs med att vara med i Grön onsdag! :)

  Valet idag föll på A-England och ”Dragon”! Som jag också skall ha med på fredag, i holofredag ;).

  http://andersabrahamsson.org/2013/06/05/gron-onsdag-en-drake-fran-england-grononsdag/

 9. Åeeh! Jag som inte skulle ha något lack från den här kollektionen. Men jag kan.inte.hålla mig ifrån såna här nyanser. Så himla snyggt och nu är det på väg hem till mig tillsammans med massa andra gröna lack. Grön onsdag är farlig Karin, jag blir fattig ;)

Kommentarer är stängda.