Mitt nyårslöfte för 2008 kommer bli att vara nöjd över den jag är och hur jag ser ut. Självklart kan man alltid sträva efter att må så bra som möjligt, men att jaga enskilda kilon bara för att idealet är på ett visst sätt? Nej tack. Jag är så trött på alla runt omkring mig som bara klagar på sitt utseende hela tiden. Den som älskar sig själv älskas av andra. Varför skulle jag tycka om någon som inte tycker om sig själv?

  1. Jag älskar min kropp och vill leva länge i den. Men när hjärta och leder säger att skalet behöver tas omhand bättre, då försöker jag hitta den metod som passar mig bäst. Gott Nytt År

  2. Det finns andra i min omgivning som jag också syftar på HMS. Inte bara dig. Plus att det gäller mitt eget tänkande också, att vara smal bara för att andra tycker det.

Comments are closed.