Igår var vi alltså på fotorunda, jag och min brorsdotter Therese. Hon vill bli fotograf, hon har talang men har svårt att lära sig tekniken. Så jag fösöker så gott jag kan att visa och hjälpa henne och det gjorde jag även igår. Tex det där att fota djur, att alltid ha fokus på ögonen hos djuren tex (lyckades inte själv med katten nedan) och att tänka på riktning. Fotar man ett par änder ska man se till att beskurningen är att de simmar in i bilden, inte ur den.

Lite såna tips och tricks, hon kommer kanske i eftermiddag också så ska jag visa henne hur slutartider fungerar också.

Här är mina bilder iaf, knappt någon av dem är bra. Hade absolut ingen fotoinspiration…

tannefors-1tannefors-2tannefors-3tannefors-4tannefors-5tannefors-8tannefors-6tannefors-7

  1. ja hehe jag lär mig hela tiden :) hur som hälst tack så mycket farster för allt, kan inte vänta på att gå ut och göra allt du har lärt mig

Comments are closed.