26 april, 2024

Äntligen!

Äntligen har Anders fått ett jobb som jag vet att han kommer äga på, så nu hoppas jag det svarta molnet lättar över våra huvuden. Det vore så skönt att kunna betala alla räkningar och få pengar över, det har varit så oerhört tungt nu ett tag. Vår relation har också fått visa vad den tål, oerhörda slitningar har den fått utstå men det verkar som om den har överlevt!

Efter lördag ska jag utvärdera era förslag också så nu kanske det kan börja hända nåt i Nailmail! :D Någon som redan nu vill ha en annonsör på sin blogg?

12 tankar på “Äntligen!

  1. Vad roligt, jag kan förstå att det är en enorm lättnad! Ja för mig och min pojkvän så ser det likadant ut, båda söker jobb och försöker ta oss runt på extra jobb men vi börjar också skymta en liten solstråle i mörkret….
    Du får gärna ha annons på min blogg men jag är inte alltför haj på sånt där…

    Linas senaste bloggpost: Hot makeup

  2. Tack alla! Anders är helt galen här hemma och är så slut så vi kommer snart gå och lägga oss. Universum börjar lyssna på oss nu äntligen!! :D

  3. Vad skönt Karin!! Jag hoppas att allt ordnar sig nu för er. Underbart detta ju! Grattis till er båda!

    Annonsör? Ska vi maila vidare om detta?

    Rouaas senaste bloggpost: NOTD

  4. Vad skönt för er! Jag vet hur det är, sambon har nyss fått jobb efter att vi båda varit arbetslösa några månader. Fy fan säger jag bara.

    Du får gärna en plats på min blogg :) Bara den är max 200 px bred.

    Saintbellas senaste bloggpost: Vad vill NI läsa om?

Kommentarer är stängda.