deborahlippmann-rayoflight-10

Måndag igen! Veckorna går verkligen extremt fort nu, men det innebär ju bara att det snart är sommar igen! Besök Mrs Data för fler blå manikyrer!

Idag visar jag upp ett av de lack som ingår i Edgy-paketet på Nailmail. Som bekant är det ju Deborah Lippmann som är månadens märke och detta lack, underbara Ray of Light ingår alltså i Edgy. Du kan såklart köpa enbart detta om du vill.

Detta är en blålila jelly med duochroma flakes, röda och gula och gröna och allt vad de är. Tre lager har jag använt för att få det täckande, men det torkade ändå snabbt. Tack vare sin jellyfinish syns flakesen igenom och skapar ett vackert djup. Väldigt lätt att lacka med utan kladd, en riktigt underbar skönhet!

Jag har tidigare visat er detta lack, det hade jag glömt… Ni hittar det här!

deborahlippmann-rayoflight-11deborahlippmann-rayoflight-12deborahlippmann-rayoflight-8deborahlippmann-rayoflight-9

Det här är inlägg 20 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Det här var jag så sugen på att beställa av dig den här månaden men å andra sidan så var det en massa lack som jag ville beställa och jag var ju tvungen att dra gränsen någonstans tyvärr så det här fick inte komma med hem till mig. Men jisses vad snyggt det är! Kanske får bli under 2014 om DL dyker upp hos dig då med :D

Comments are closed.