Dags för holofredag igen! Solen sken som en galning tidigare imorse, tyvärr hann jag inte fota vid fönstret som vanligt utan dessa bilder är fångade vid en solfläck längre in i rummet. Tyvärr tänkte jag inte på att ha kortare slutartid, så de är riktigt dåliga.

Här har vi alltså piCture pOlish Attitude, lacket som skapades i samarbete med vår kära Kim Snyder från Overall Beauty! Hon ville ha en lila holo, det blev en lila med scattered holo. Ja, det får duga. Här har jag lackat två lager över det mer rödlila Violet Femme som jag visade häromdagen. Två lager som torkade hur snabbt som helst! Innehåller antagligen toulene… På bilderna har jag inget topplack, det har jag nu och då är ytan lite slätare. Dock försvann holoeffekten en aning.

Inget att klaga på direkt, ett snyggt blålila lack med ett riktigt fint skimmer! Det finns en kvar av denna i shoppen!

Nu ska jag gå ut med min påmålade attityd och låtsas att jag mår hur bra som helst!

Uppdatering: Har helt missat att Kerstin som startade hela holofredagen och som jag länkar till ovan fick barn förra veckan! Stort grattis! :)

 

Comments are closed.