3 mars, 2024

Dagens: Stormen

ons-0506-1

Vilket underbart väder idag! Avundas er som ligger och solar hela dagen idag, själv åker jag omkring i min skåpbil och svettas i mina svarta arbetskläder…

Idag använde jag en palett från Sleek som heter Storm. Den innehåller bruna och beiga nyanser, men också den skimriga lila jag använt idag i den yttre ögonvrån. Blev inget bra alls tyvärr, ojämnt och snett mot andra ögat. Även den ljusare skuggan kommer från samma palett. Jag vet faktiskt inte om den här paletten har namn på sina skuggor, får kolla det sen.

Min Vichy-bränna är så här på tredje dagen perfekt! Bra nyans, mina bruna fläckar är utjämnade och de röda finnarna syns inte. Bra där! Jag rekommenderar dig inte att använda denna dagen innan du ska iväg på galej eller nåt, men typ dag 2-3 är den perfekt. Känns skönt att vara lite brunare utan att ha bränt sig för det.

Nå, det var allt för den här gången! Deltagarlista för grön onsdag kommer efter 22!

ons-0506-2ons-0506-3

Produktlista

Hud
Bas: Hallonfröolja
Foundation: Clinique Stay Matte shade 09
Puder: Mac – Prep+Prime powder
Rouge: Kicks – Bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Sleek – Palett Storm.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Kajal: Apolosophy svart kajal

Läppar: Lancôme Juciy Tubes

Attityd: Makalöst pigg! Kraft i kroppen!

2 tankar på “Dagens: Stormen

  1. Hej
    Det ser ut som det är bra med pigment i sleek-paletten, eller? Har varit lite nyfiken på
    deras skuggpaletter. Är de något du rekommenderar?

    1. @Annie, Ja det är absolut bra pigmentering i dem! Varierar lite beroende på skugga, framförallt med neonskuggor i Acid-paletten, men annars är de riktigt bra! Kostar 99 kr så inte så farligt!

Kommentarer är stängda.