bbcouture-sloth-1

Det är lördag, mitt i sommaren och jag visar ett mörkt rött skimmerlack? Jaja, ur led är tiden =)

Detta är röda Sloth från BB Couture, ett skimmerlack som sagt som faktiskt gör sig bäst i dagsljus utan direkt sol. Sloth ingår i Sinfully Polished Collection från hösten 2012, tillsammans med bland annat Envy, Lust, Anger och Pride. Jag tycker nog att mitt lack är mer rött än brunt som jag sett på andra bloggar, konstigt att det kan bli sådan skillnad? Jag skulle klassa detta som en vinrött lack med skimmer i brunt och orange, men får väl swatcha om den vid tillfälle…

Lite rinnig formula, som ni ser och som alltid med BB Couture. Man får akta sig lite så det inte blir en massa kladd i nagelbanden när det rinner en droppe utefter skaftet. Tror jag har två lager här, kanske hade tre lager varit bra? Eftersom jag inte är en röd nageltjej måste jag säga att detta inte är någon favorit, men eftersom det är så mörkt är det ändå bärbart.

Vad tycker du om detta? Har du någon av lacken från Sinfully Polished kollektionen?

bbcouture-sloth-2bbcouture-sloth-4bbcouture-sloth-3

Comments are closed.