labellavernice-tranquility-1

Så var helgen över och återigen nalkas veckan med en snöig måndag. Det snöar rätt rejält men är inte så farligt mulet, så jag har swatchat lite lack idag. Kanske får jag swatcha om allihopa i sommar men det får vi ta då.

Men idag är det alltså Blå Måndag, besök Tove för fler blå manikyrer! Tyvärr hade jag glömt att skicka inLinkz-koden till henne så hon är nog lite sen idag…

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ännu ett vackert lack från La Bella Vernice! Förra veckan fick ni se fantastiska Winter Wonderland, ett lack som hamnade på topplistan och skaparen Roni att studsa omkring i sitt hem överlycklig. Kan vi göra henne lycklig igen? För den här veckan vill jag visa er La Bella Vernice – Tranquility, som jag nästan tycker är ännu snyggare! Det här är inte riktigt lika mörkt blått utan mer turkos men har också ett visst duochromt skimmer, kanske är det flaksen i det som gör att det skiftar lite i färg. Det är oerhört vackert iaf, riktigt lyser på naglarna!

Här har jag använt 3 lager, två hade kunnat räcka men jag ville inte chansa. Jag fick förresten en fråga angående hållbarhet på lacken jag visar, en del swatchar jag ju bara men Winter Wonderland hade jag på naglarna måndag-fredag. Lite tipwear men inget chippande. Tror att kvalitén är den samma på Tranquility.

Jag älskar detta och kommer njuta av detta på mina naglar hela veckan! Vad tycker du? Rösta ovan!

La Bella Vernice köper du här, om du beställer för mer än $50 får du fri frakt (även till Sverige!) om du anger koden happybday. Tänk på att tillgången är begränsad, en del lack håller på att ta slut!

English: Loving this duochromatic La Bella Vernice Tranquiliy! Easy to use, holds almost a week and sooo beautiful! Buy them at Roni De Vores own webshop!


labellavernice-tranquility-3labellavernice-tranquility-4labellavernice-tranquility-5labellavernice-tranquility-2labellavernice-tranquility-6labellavernice-tranquility-7

 

Comments are closed.