butterlondon-branwensfeather-1

Tisdag och jag har nog skrubbat bort ett kilo av död hud och gammalt hår. Så skönt att duscha och grooma lite efter några dagars sjukstuga. Ikväll ska jag tillbaka till Weibes för att fota en vinprovning, hoppas det går bra! Ni får se bilder sen om ni vill =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

I helgen frågade jag Malin vilket lack jag skulle lacka om till, hon fick ta sig en titt i min stashlist och fastnade för detta. Hon skrev tom ”BL Branwen’s Feather!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”. Bäst att lyda då kanske, Butter London Branwen’s Feather it is… ;-) Kanske lite mörkt än tycker jag, men jag hade detta på naglarna fram tills idag och trivdes hur bra som helst i det! I vanligt dagsljus är det ganska ordinärt, ni vet auberginelila. Men i solen syns skimret djupt där inne och det är verkligen vackert.

Mörkt auberginelila alltså, eller mörkt rött nästanlila. Här är det två lager, mycket lättlackat och enkelt att få fina kanter. Jag har städat på en nagel där det rann lite men annars är kanterna så här fina au naturel. Något svårfotad dock, hoppas ni ser det fina skimret!

Vad tycker du om detta? Är du ett fan av så här mörka nyanser eller föredrar du ljusare glitterbomber? Rösta gärna ovan!

butterlondon-branwensfeather-2butterlondon-branwensfeather-3butterlondon-branwensfeather-4butterlondon-branwensfeather-5butterlondon-branwensfeather-6

 

  1. Den här typen av lack tilltalar mig inte alls, att det är lila i fel nyans (för mig) räddar väl inte grejen heller… Det såg dock trevligt ut mot din hudton!

Comments are closed.