I november lanserade BareMinerals nyheter inom concealer- och highlighterfältet. 3 olika produkter hittade hem till mig för utvärdering.

bareMinerals SPF 20 Correcting Concealer, Stroke of Light Eye Brightener och Well-Rested® Face & Eye Brightener har alla använts mer eller mindre sedan dess och även om de inte alltid hjälpt med mina problemområden är de helt ok att använda. Måhända har jag blandat ihop de båda brighterna – haft lite svårt att ha koll på vilken som är vilken. Ingen av dem täcker mörka ringar under ögonen, men de ljusar upp och ger ett fräschare intryck den vägen. Bäst gillar jag nog den vanliga concealern, använd med en liten borste såklart. Den använder jag före min foundation och ev efter om det behövs och jag upplever att den täcker utan att bli för kakig.

SPF 20 Correcting Concealer

För första gången någonsin introducerar bareMinerals rika, krämiga concealers som kombinerar SPF 20 med överlägsen täckning med matt finish. Så vad du än har att dölja – vi täcker upp för dig. Dessa multi-taskers innehåller koppar, ett mineralt pigment som hjälper till att dölja ojämnheter, samt citronskalsextrakt, en växtbaserad ingrediens med uppljusande effekt som bidrar till att minska synligheten av pigmenteringar och ojämn hudton. Finns i fyra nyanser för att smälta in perfekt med din hudton.

Gör så här: Applicera med ditt finger eller Maximum Coverage Concealer Brush och massera försiktigt in på ärr, ojämnheter eller andra problemområden. Applicera dagligen för att över tid minska synligheten av pigmenteringar och missfärgningar och få en strålande hud med jämnare hudton.

Rek pris 385:-/2g
Betyg: 4 av 5
Omdöme: Detta är en bra concealer, som täcker det som behöver täckas utan att bli kakig och otäck.

 

Stroke of Light Eye Brightener

Ljusar omedelbart upp ögonområdet och trollar bort mörka skuggor samtidigt som den arbetar långsiktigt mot fina linjer och mörka ringar. Den uppljusande nyansen smälter in perfekt för att dölja ojämnheter och ger en uppfräschad och strålande look med jämnare hudton.

Gör så här: Ljusa upp ögonpartiet för en piggare blick. Applicera Stroke of Light Eye Brightener i inre ögonvrån samt direkt under ögat för en omedelbart uppljusande effekt.

Rek pris 385:-/5,5 ml
Betyg: 3 av 5
Omdöme: Ljusar upp men döljer inte. Fastnar gärna i rynkorna under ögat.

 

Well-Rested® Face & Eye Brightener

Ljusa upp och väck en glåmig hud för en fräsch, ungdomlig lyster. Den lätta, uppljusande och transparenta formulan med pärlemorlyster innehåller ljusreflekterande mineraler för att jämna ut och förbättra hudtonen samt minimera synligheten av fina linjer och rynkor.

Gör så här: “Väck” din look omedelbart. Svep försiktigt Well-Rested® Face & Eye Brightener runt ögon och läppar, under ögonbrynen och längst upp på kindbenen för en nyponfräsch lyster.

Rek PRIS 385:-/3 ml
Betyg: 3 av 5
Omdöme: Det här är mer av en brightener som inte ska användas under ögonen. Jag använder inte så mycket såna här produkter så svårt att avgöra hur bra den är.

Okategoriserade
  1. Hur väl skulle du säga att den där Corrective Concealer täcker? På skala 1-10 typ, haha.
    Vill ha en rejält täckande men som inte blir nästan som en torr kaka. (nu skrev du ju redan att den inte blir så kakig… men ja, Är den superb?) :P Velar mellan denna och Too Faceds concealer som verkar himla täckande och bra.

Comments are closed.