Usch, det är fasligt varmt idag! 22 grader i skuggan, men en bil som stått 5 minuter i solen är betydligt varmare än så – let me tell you! Tur man har AC. Om tre månader kör jag full värme istället, knepigt för huden det där… Men, vem vill tänka på vintern just nu?

Idag har jag ju fortfarande mina supertjusiga lila naglar, så då fick det bli en likaledes intensivt lila mejk! Här har jag använt MUS-skuggan Flamenco, kan vara världens tjusigaste skugga! Har du inte den har du absolut missat något, må den aldrig försvinna ur sortimentet. Lila med guldskimmer, urläcker! I den inre ögonvrån gröna Green Hills från Mist Stockholm, ser mer ut som guldiga Regent på bilderna men den är alltså grön.

Undrar varför jag lägger ner tid på full mejk dagar jag går upp kl 6, men inte då jag har mer tid och bara ska ner på stan?

Produktlista

Hud
Solskydd: SkinPlan SunControl spf 30
Foundation: Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup
Puder: Mac Mineralize Powder Light
Bronzer: BareMinerals Ready Rouge

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Flamenco. Mist Stockholm – Green Hills.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Eyeliner: Wet n Wild MegaLiner Liquid Eyeliner – Black Sparkle

Läppar: Kicks Korallgloss

  1. Varenda gång du visar Flamenco undrar jag varför jag inte har den. Lila make up är så fint och speciellt kombinerat med guld. Måste ta tag i mitt sminkande, har blivit så tråkig och kör bara basic jämt.

  2. Jag undrar alltid vad det är för fel på mig och min Flamenco?
    Min var hemskt trist i färgen tyckte jag?? Ser ju jättefin ut här!
    Den är jättevacker i dosan, men på swatch blev den bara pudrig och tråkigt brunaktig i basen.
    Som de flesta lila, tycker jag!

    • @Andrea, Undrar om det beror på ditt underlag? Jag har den under Shadow Insurence, sedan kanske de andra skuggorna också hjälper till. Flamenco är iaf en av mina absolut superfavoriter, älskar den!

Comments are closed.