Verkligen en konstig vecka. Började med förkylning och nytt jobb och slutade med stor besvikelse och ilska. Jag tog bort bilderna jag tog från det stället, de ska minsann inte få någon gratisreklam från mig. Hoppas verkligen ni inte handlar från dem!

Handla från Nailmail istället…

Nå, vi tar en liten titt på veckan ändå!

1. Veckan började med Nubars tealgröna lack Mystique.
2. Och så här såg jag ut i tisdags, när jag försökte se trevlig ut (trots förkylningen) och inte bara cool som jag brukar. Jag måste säga att jag tycker deras gardiner är förskräckliga, hade aldrig handlat därifrån själv. Skönt att jag slipper jobba där!
3. Bytte lack på onsdagen till Espresso och Terra Cotta, båda från Nubar.
4. Fantastisk soluppgång på onsdagen, rosa och magiskt!

 

1. Otroligt vackert! Synd att jag bara hade mobilkameran att tillgå.
2. Även på torsdagen var solen vacker, här på lagret vad jag trodde var min sista dag.
3. På kvällen hade vi en liten minnesstund med Wendy. Vi hämtade hennes urna hos veterinären och tände ett ljus för henne. De hade gjort fantastiskt fint med hennes urna och lådan som den kom i hade ett liten hjärta på. Uppskattar verkligen den omtanke de visar för oss i vår tunga stund.
4. Och så vita White Wedding från piCture pOlish!

 

1. På fredagen hämtade jag Nubarbeställningen från Nailshop. Kul kuriosa, jag gick genom Strömsparken med lådan och alla änder kom rusande mot mig! De trodde att jag hade mat i lådan, kände mig så taskigt som inte bjöd på något…
2. På kvällen var vi hemma hos mamma, här sitter Nadine och ritar medan vi väntar på middagen. Min moster Solweig var där också, kul att träffa henne!
3. På lördagen tröståt vi ostbollar och chips, detta var kvar på söndagen för alla vet ju att de är godast dagen efter!
4. Veckans sista naglar, svart jelly med NfuOh js-01!

Ja ni, vad säger ni om veckan? Tänk om man kunde få en break nån gång?

  1. Oj sicken vecka. Och ja, ostbollar är godare lite halvsega! Jag brukar hälla upp den så fort man kommit hem från affären, så de hinner stå lite några timmar eller så ;)

    Men du, första fotot, är inte det ändå RBL Jack?

      • Hihi, jaa försök inte lura MIG inte…! ;D
        Nejmen minns när du först visade det fotot, och hur Nubars inte har skimmer i sig, så.. :)

Comments are closed.