Hemkommen från dag 2 på jobbet! Idag gick det betydligt bättre – mest för att förkylningen börjar gå över :P Det var lite halvilla att gå till jobbet utan röst och med feberhuvudvärk igår men det är väl inte helt ok att sjukskriva sig första dan, eller? Idag var det dock mer överkomligt. Nu börjar jag dessutom hitta bland hyllorna och komma in i rutinerna.

Men oj vad trött jag var i morse! Vi har ju börjat gå och lägga och tidigare nu för att liksom orka med, men imorse var jag som en klubbad säl! Brukar inte ha svårt att vakna av alarmet men idag fattade jag inte ens att det ringde. Men som ni ser blev mejken rätt fin ändå!

Jag har använt Mist Stockholms skugga Seattle i den yttre ögonvrån och på ögonlocken, sedan en rosa Too Faced-skugga i den inre, Steel Magnolia. Svart kajal från Revlon. Jag kommer nog strax visa upp resultatet efter StriVectin, tycker den här hjälpt lite! Men vi får se när jag tagit foton. Men mejkbilderna känns mycket renare numera.

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Puder: Mac Mineralize – light
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Too Faced – Steel Magnolia. Mist Stockholm – Seattle.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Kajal: Revlon Kohl

Läppar: Face Stockholm – Jasmine