Jag fick ett paket från Beauti häromveckan och ett av det som var i lådan var denna rouge från Nouba, en Nouba Blush on Bubble. Nouba är ett märke jag aldrig testat faktiskt, jag har ofta klämt på dem men tyckt att de är för dyra. Jag har således absolut ingen erfarenhet av dem sedan tidigare och ingen känsla för kvalité eller hållbarhet.

Men nu fick jag alltså en ask med fyra små rouge-bubblor. Sjukt opraktisk förpackning, med dessa små upphöjda bubblor med rouge. Som tur är har jag även små rougeborstar så det fick väl gå. Jag använde en av dem igår i den mejk ni fick se då, nr 45. En ganska fin brunrosa nyans som gav en fin rodnad på mina kinder. Ni ser en bild på hur rouget ser ut i sin vanliga förpackning, för de finns att köpa enskilt också. Ni hittar Nouba bla på Apoteket och på WebshopBeauty. Jag har ingen prisuppgift på min lilla quad eller om den ens går att köpa någonstans, men i enskilda rougeförpackningar kostar den 249 kr.

Så trots förpackningen så tror jag säkert jag kommer använda denna några gånger iaf!


Okategoriserade