20 april, 2024
Okategoriserade

Fruktansvärt trött

Sov länge idag, med Wendy under täcket tryckt mot mig. Så mysigt! Svårt att gå upp när man har en varm och gosig kisse på armen!

Dagen har varit fortsatt seg, jag har legat i soffan och försökt bli piggare men jag har fortfarande huvudvärk och är trött. Trots två huvudvärkstabletter och sömn. Vilken ”tur” förresten att Wendy blev sjuk den helg hon blev sjuk på. Denna helg är Anders på Aikidoläger och förra helgen var ju Nadine här. Hade inte klarat det utan honom, det vet jag.

Nå, nästa vecka kommer Nadine redan på fredag eftermiddag. Fattar inte hur jag ska orka med henne när jag är så jävla trött på fredag kväll och lördag. Får sparka ut dem att leka i parken eller gå till Leklandet eller nåt så jag får sova… ;)

Imorgon ska jag hem till mamma efter lunch, lär ju sova tills dess. Måste göra klart min fotoläxa i morgon kväll med, fotokurs på måndag. Och så måste jag packa klart några enskilda paket och gå till Posten med. Tror att jag ska fixa naglarna på måndag men har tappat bort lappen, måste ringa och kolla! Oups!

Nå, blev ett litet randominlägg detta, sorry! Förresten, om du är lite nördig, som jag, kan du kolla på http://www.flightradar24.com/ hur det står till med flygtrafiken just nu! TOMT över hela Europa!

Avslutar med bilder på en krossad flaska som en av mina kunder fick i posten. Tack, såg du inte den oranga lappen med texten Aktas på eller? Klåparposten…

3 tankar på “Fruktansvärt trött

Kommentarer är stängda.